Altınlar sahibini arıyor
 Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonda Sakarya, Bursa, Yalova, Bolu ve Düzce’de hırsızlık yaparak en  son Kocaeli Gölcük ilçesine geldikleri tespit edilen şahıslar şüphe üzerine takibe alındı. Polis bir sure  takip ettikten sonar operasyon için düğmeye bastı.Polisi farkeden şahıslar bulundukları araç ile kaçmaya çalıştı. Ancak kısa süren kovalamaca sonunda yakalandı.

PARA VE ZİYNET EŞYASI
Durdurulan araçta bulunan bayanlar Y.N., G.G. ile erkekler H.A., K.G. ve R.N. gözaltına alındı.Şahısların araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 100 bin liranın üzerinde olduğu tahmin edilen ve çalıntı oldukları düşünülen100 parça ziynet eşyası ile, yaklaşık 4 bin euro para ve ruhsatsız bir tüfek ile çok sayıda fişek çıktı. Şahıslar beraberinde ele geçirilen malzemeler ile Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne gönderildi.

HEPSİ SABIKALI
Olayla iligili araç içerisinde gözaltına alınan şahısların çok sayıda hırsızlıktan sabıkalarının olduğu öğrenilirken,  hırsızlıkları önce evde kimse olup olmadığını yoklayıp sonra kapıları zorlayarak, yaptıkları iddia ediliyor.şahısların Asayiş Şubesinde sorguları devam ederken, eşyaları çalınanların, fotoğraflarda eşyalarını tespit eden müştekilerin en yakın polis merkezine başvurmaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817