ALTUN AİLESİNİN 800 KİŞİLİK BULUŞMASI
  Gerçekleşen aile buluşmasına, 5 ilden 800 kişi katıldı. Yarım ton etin piştiği geleneksel aile pikniğinde, bir araya gelen aile yakınları bayramlaşarak, geleneği devam Körfez’de yaşayan ve ilçede nakliyat işleri yapan Mustafa Altun tarafından organize edilen buluşma Seka Kamp’ta gerçekleşti.  Kocaeli, Bursa, İstanbul, Ankara ve Muş’tan gelen Altun aile yakınları, 800 kişilik kalabalıkla göl çevresinde toplandılar.  Toplanan aileler, bayramlaşmayı gerçekleştirip, büyüklerin ellerinden öptükten sonra, kendi elleriyle yaptıkları yiyecekler ve marketlerden alınan kahvaltı malzemeleri önce kahvaltı yaptılar. Kahvaltıdan sonra gölde yüzen ve yeşil alanda sohbet eden akrabalar, en kalabalık aile bayramlaşma ve sohbetini yaptıktan sonra yaklaşık yarım ton et ızgaralara konuldu ve pişirilerek, öğlen yemeği için hazırlandı.

Geleneksel aile bayramlaşması ve pikniğini gerçekleştiren Altun ailesi ve yakınları, bir kez daha bir araya gelme mutluluğu ile günü bitirerek, tatlı anılarla piknikten ayrıldılar. Her yıl, değişik bir ildeki akraba gurubu tarafından düzenlenen aile pikniğinin, ikincisi Kocaeli’nde yapılırken, daha önce de diğer illerde gerçekleştiği belirtildi. Bu yılki organizeyi gerçekleştiren Altınkar Nakliyat sahiplerinden Mustafa Altun, aile ile bir araya gelmenin mutluluğunun büyük olduğunu söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817