banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Alzheimer Yaşam Evi  Umut Olmaya Geliyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te yaşayan büyüklerimizin yaşam standartlarını yükseltecek bir projeyi daha hayat geçiriyor. Malta Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Alzheimer Yaşam Evi faaliyete geçmesiyle birlikte İzmit’teki Alzheimer hastalarına ve ailelerine hem umut hem de destek olacak. 

AKTİVİTE ALANLARI BULUNUYOR

Gün içerisinde 16 kişinin faydalanabileceği Alzheimer Yaşam Evi’nde yaşlıların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik aktivite alanları bulunacak. Alzheimer Yaşam Evi’nde zihinsel egzersiz odası, spor alanı, müzik-resim gibi sanatsal aktivite alanlarının yanı sıra meyve ve sebze ekebilecekleri hobi bahçesi de yer alacak. 

SAĞLIK KURULUŞLARIYLA İŞBİRLİĞİ 

Alzheimer Yaşam Evi’nde sosyal hizmet uzmanı, hemşire ve yaşlı bakım teknikeri, hastalığın etkilerini azaltmak için yaşlılara destek verecek. Faaliyete geçtikten sonra Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı başta olmak üzere sağlık kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olacak Alzheimer Yaşam Evi hizmet kalitesini geliştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826