AMACIMIZ HEDEFİ VE İDEALİ OLAN BİR NESİL YETİŞTİRMEK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlim Yayma Cemiyeti ile birlikte hayata geçirilen Körfez Çocuk ve Bilim Merkezi’nin yöneticilerini ağırladı. Ziyarete; İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammed Saraç ve yöneticiler katıldı. Ziyarette Körfez Çocuk ve Bilim Merkezi’ndeki çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

İDEALLERİ OLAN BİR NESİL

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eğitim kurumlarına her zaman önem verdiklerini belirterek, “Bu merkezi kurma amacımız; doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden, bilim ve teknolojiyle donanmış milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişi ile gelecek arasında bağ kurabilen ve idealleri olan bir nesil yetiştirmek” dedi.

HEDEF BİN 500 ÖĞRENCİ

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz” diyen Başkan Baran, “Onlar bizim geleceğimizin teminatı. Bizim bütün gayretimiz onların yetişmesi, iyi birer insan olabilmesi” dedi. Bilim merkezinde eğitim gören çocuk sayısının her geçen gün arttığını belirten Başkan İsmail Baran, hedeflerinin bin 500 öğrenciye ulaşmak olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817