Amasyalılardan Ak Partiye Tam Destek

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, meclis üyeleri, Ak Parti Teşkilat mensupları ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde faaliyet gösteren Körfez Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek başkanı Ahmet Çınar ile üyeler tarafından karşılanan Ak Parti kurmayları sıcak ilgi gördü. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi vererek istikrarın devamı için destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren dernek başkanı Ahmet Çınar, çok güzel bir sohbet olduğunu, Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok güzel noktalara geldiğini belirterek 24 Haziran seçimlerinde de Amasyalıların Ak Partiye tam destek vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817