Amatör kulüpler sevindi
 Derinceli kulüplerin

yüzü gülüyor

 

Derince Belediyesi ilçe genelinde faaliyet gösteren 7 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Amatör kulüplerin yüzünü güldüren bu uygulama kapsamında malzemeler düzenlenen törenle Başkan Alemdar tarafından kulüp temsilcilerine teslim edildi

 

Amatör kulüpler sevindi

Göreve geldiği günden beri spor camiasına büyük katkılar sunan ve gerek Derince Belediyespor, gerekse ilçedeki amatör kulüplerin sportif anlamda adeta çağ atlamasına imkan sağlayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, amatör kulüpleri bir kez daha sevindirdi. İlçede faaliyet gösteren Demirspor, Çenedağspor, Yavuzspor, Derince Birlikspor, Atılımspor, Derince G.B. ve Çınarlıspor kulüplerini kapsayan malzeme dağıtım töreninde Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın yanı sıra Derince Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Çavuşoğlu da hazır bulundu.

 

Kulüpler tam kadro katıldı

Derince Belediyespor Tesisleri’Nde gerçekleşen ve ilçe genelindeki kulüpleri kapsayan malzeme dağıtım törenine Çınarlıspor adına kulüp başkanı Abdullah Yıldırım, Muharrem Ergün, Özkan Demetgül ve Mustafa Top, Derince G.B. adına başkan Sait Topal ve Muhammet Çelik, Atılımspor adına başkan Salih Demirer ve Bora Aydın, Derince Birlikspor adına başkanvekili Uğur Gülsoy ve Şaban Eraslan, Çenedağspor adına yöneticiler Levent Muti, Mustafa Zeybek ve Ergin Camgöz, Yavuzspor adına Dursun Köse ve Vefik Erencan ile Demirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Hasan Fehmi Bilgin ve Serdar Koyunlu katıldı.

 

Spora destek devam ediyor

Kulüplerin ihtiyaç taleplerine göre hazırlanan ve bir yıl boyunca kullanacakları malzemelerden oluşan malzeme paketleri Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar tarafından kulüp temsilcilerine takdim edildi. Amatör kulüplere destek olma konusunda her zaman örnek bir tutum sergileyen Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, malzeme dağıtım töreninde kısa bir konuşma yaptı. Başkan Alemdar konuşmasında amatör spor kulüplerinin gençliğe en önemli katkıyı sunan kurumlar olduğunu belirterek,  göreve geldiği günden beri gençlere yönelik faydalı faaliyetlerin artması için spora destek verdiklerini belirtti.

 

”Sporun her branşına katkı sunuyoruz”

“4 yıl önce gençlerin okullardaki, parklardaki ve sokaklardaki görüntüsü ile bugün arasında olumlu yönde gelişmeler var.” diyen Başkan Alemdar  “Biz bugüne dek bütün kulüplerimizin malzeme desteği sunduk, araçlarını ayarlamaya çalıştık. Diğer kentlerde ilimizi temsil eden kulüplerimize katkı sunduk. Aynı zamanda okullarımızın spor kulüplerini de destekleyerek, teşvik ettik ve onlara da malzeme konusunda katkı sağlıyoruz. Sporla ilgilenen, sporun her branşıyla ilgili yapılan çalışmalara katkı sunuyoruz. Gelinen noktada Derince Belediyespor ve ilçedeki amatör kulüplerimizdeki sporcu sayısı çok önemli oranda artış göstermiştir” dedi.

 

“Aileleri sporun içine çekiyoruz”

Spora yatırım yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Alemdar “Artık sporla ilgilenen genç sayısı daha fazla, aileleri bu işin içine katma oranımız çok fazla. Saygı, sevgi ve disiplin buralarda, bu ortamlarda oluşuyor. Sahalarımızı geliştirmeye çalıştık, kulüplerimize imkan sunmaya çalıştık. Tesislerimize gelenlerin sayısı ne kadar çok artarsa, ne kadar çok aileyi sporun içine çekersek amacımıza o denli varmış olacağız. Birlikte hareket edince güzel işler oluyor” dedi. Malzeme dağıtım töreninin sonunda Derince G.B. Başkanı Sait Topal, katkılarından dolayı Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a plaket sunarken Yavuzspor Yöneticisi Vefik Erencan da Derince Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Çavuşoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817