“Amatör Kulüplerin Saygınlığını Geri Geldi”

Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ağırladı. Ziyarette kulüpler ve spor adamları adına konuşmayı Esenspor Teknik Direktörü Kenan Ay gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi’ne kendilerine yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eden Kenan Ay, “Bizlerin bu birlikteliğine diğer ilçeler gerçekten gıpta ile bakıyor.

BİZLERE GÜVENCE OLDUNUZ

Bizlere desteğiniz, yanımızda olmanız amatör kulüplerin saygınlığını geri getirdi. Belediye başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Bir durum olsa güvence olarak belediyemizi ve siz başkanımızı görüyoruz. Derneğimiz için de ne talepte bulunsak yerine getirdiniz” dedi.

KARARIN ARKASINDAYIZ
Körfez’in profesyonel ligde temsil edilmesi noktasında da destek olduklarını belirten Ay, “Birlik olarak bu konuda desteğimizi daha öncede açıkladık. Bu kararımızın da arkasındayız” dedi. Başkan Şener Söğüt de, “İlçemizde profesyonel bir kulübün bulunması çok büyük ihtiyaçtı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817