’AMCA PARKLARIMIZI SERSERİLERDEN TEMİZLE’’

CHP Gurubu, Reşat Başar, Fevzi Canbaz, İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, kadın ve gençlik kolları ve üst kurul üyeleri ile birlikte esnaf gezisi için Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi girişinde toplandı. Esnaf ziyaretine başlayan Reşat Başar, benden ne istersiniz diye soru yönelttiğinde, vatandaşlar da beklentilerini sıralamaya başladılar. Hedise Evyap İlköğretim Okulu çevresinde yer alan esnaf, yeni yapılan yola araçların hızını kesmek için tümsek istediklerini, fakat yapılmadığını söylediler. Reşat Başar, ‘’Tamam bu konuda dilekçe vermişsiniz, göreve gelince ben yaptıracağım’’ dedi.


Reşat Başar, ziyaret ettiği bir işyeri önünde gördüğü iki çocuğa da isteklerini sorunca şaşırtıcı bir cevapla karşılaştı. Çocuklar, Reşat Başar’dan kendilerine oyun alanları isterken, ‘’Parklarımız serseriler tarafından işgal edildi. Oyun oynamak için kullanamıyoruz. Buraların serserilerden temizlenmesini istiyoruz’’ dediler. Başar, bu masum isteği duyunca göreve gelince oyun alanları ile ilgili çalışma yapacağını ve parklardaki sorunlu gençlerle ilgili de yetkililere konuyu ileteceğini belirtti.

‘’Bize de sabah egzersizi yaptırın’’

CHP Grubu, ziyaret sırasında Körfez Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü bahçesinde oyun oynayan öğretmenleri görünce sohbet ettiler. Reşat Başar’ın çalışmalarındaki en büyük desteği olan eşi Safiye Başar, bahçede oyun oynayanların öğretmen olduğunu ve derslere başlamadan önce ısınma hareketleri yaptıklarını söyledi. Bunun üzerine Başar, ‘’Arkadaşlardan rica edelim bize de çalışmalara başlamadan önce hareket yaptırsınlar, daha dinç olarak güne başlayalım ‘’ dedi. Öğretmen Gürsel Yılmaz çalışmalarla ilgili verdiği bilgide, ilçede görevli olan 36 öğretmenin aile eğitimi dersi gördüğünü, sabah ve öğlen olmak iki kez dertse girmeden önce bahçede oyun oynayıp ısındıklarını belirtti.

Reşat Başar’ın ziyaretleri sırasında esnafın ilettiği şikayetler içinde hafta sonu işyeri açma ruhsat ücreti öne çıktı. 6oo liraya çıkan ruhsatın kendilerini çaresiz bıraktığını söyleyen vatandaşlar, ‘’çaresiz işyerlerimizi hafta sonu kapalı tutmaya başladık. Bizi yolunacak kaz gibi görüyorlar. Bunun sıkıntısını hem biz hem de vatandaş çekiyor’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817