Ameliyat Oldu, Bir Hafta Sonra  Öldü.

Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve Hedise Evyap İlköğretim Okulu 7. Sınıfta okuyan 13 yaşında ki Şeymanur Çanakçı, bağırsak ameliyatı olduktan bir hafta sonra kalp durması sonucu vefat etti.

Ailenin iddiasına göre her hangi bir sağlık sorunu olmayan Şeymanur Çanakçı, geçtiğimiz hafta rahatsızlandı. Gebze’de ki Farabi Hastanesi’ne sevk edilen genç kız bağırsak ameliyatı oldu.

İddialara göre ameliyat sonrasında genç kızın dikişleri patladı ve bunun zamanında farkına varılmayınca da enfeksiyon kaptı. Bir anda fenalaşan Şeymanur Çakmakçı’nın kalbi durdu ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Genç kıza otopsi yapıldı ve alınan parça adli tıp kurumuna gönderildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Şeymanur Çakmakçı, Körfez Hacı Osman Mahallesi Hacı Teoman Bekiroğlu Camii’nde kılınacak olan ikindi namazı sonrasında Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

4 kardeşten biri olan genç kızın ölümünde ihmal olduğunu belirten baba Mustafa Çanakçı ve Dayısı Veysel Uyanık, hastane hakkında suç duyurusu yaptıklarını ve mahkemeye başvuracaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817