AMELİYAT SONRASI , TABURCU OLURKEN ÖLDÜ

Alınan bilgi ve iddialara göre 2 çocuk babası olan Zülfettin Çimen, nefes alış verişini olumsuz etkilediği için burnundan ameliyat olmak istedi. Ancak pandemi nedeniyle doktorlar 1 yıl boyunca randevu veremediler ve operasyon gerçekleşmedi.

1 yıl sonra ameliyat için gün alan Zülfettin Çimen, bir hafta önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatarak operasyon geçirdi. 5 gün hastanede yatan ve tedavisi tamamlanan Zülfettin Çimen, taburcu olmak için yakınları ile birlikte işlemlerini yaparken fenalaştı ve yere düştü. Hastane personeli hemen müdahale ettilerse de Zülfettin Çimen kurtarılamadı.

Taburcu işlemleri yapılırken hastane koridorunda fenalaşan Zülfettin Çimen’in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği söylenirken, otopsi sonucunun kesim ölüm nedenini belirleyeceği ifade ediliyor. Emekli olan ve bazen seyyar esnaflık da yapan Zülfettin Çimen, Derince Yıldız Evler Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Derince Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817