AMRA’DA SON HAZIRLIKLAR
 Kocaeli Kafkas sezon eğitimlerine başlıyor

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği yeni sezonu açıyor. Yeni sezonda halk danslarından dil kurslarına kadar birçok eğitim dernek binasında verilecek.

 

İlimizin en aktif derneklerinden olan Kocaeli Kafkas Kültür Derneği, birçok alanda eğitimlere başlıyor. Her yıl çeşitli eğitim ve çalışmalarla Kocaeli’nin en takdir edilen dernekleri arasında gösterilen Kocaeli Kafkas Kültür Derneği, çalışmalarına başlıyor. Eğitim döneminin açılmasıyla kayıtları açan dernek, Kafkas danslarından Abazaca derslerine, Adigece’denRusça’ya kadar dil kursları verecek. Eğitimleri ise yıllardır dernek bünyesinde çalışan profesyonel eğitimciler verecek. Dernek Başkanı Sami Korkut eğitimlere geçtiğimiz yıl olduğu gibi rağbet olduğunu, bu yılda yoğun ilgi beklediklerini söyledi. Derneğin 5-12 yaş gruplarından oluşan Minik Nartlar Ekibine kayıtlar başladı. Ekip Eğitmeni Zuhal Çatan yaptığı açıklamada, kayıtların 31 Ekim 2013 tarihine kadar süreceğini, ilk çalışma ve toplantının 25 Ekim 2013 Cuma akşamı saat 18.30 da yapılacağını ,kayıt için 0532 2407450 nolu telefondan bilgi alınmasını belirtti.

AMRA’DA SON HAZIRLIKLAR

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği’nin adını tüm Türkiye’ye duyuran Amra grubu eski ekibiyle yeni sezona hazır. Ekibe katılmak isteyenlerin ise müracaatları alınacak, Amra ekibi daha da büyüyecek. Derneğin AMRA Ekibi yeni dönem çalışmalarına 1 Kasımda başlıyor.Ekip Eğitmeni İlker Yar yaptığı açıklamada çalışmaların 1 Kasım Cuma Akşamı başlayacağını,yeni kayıtların başladığını ve son kayıt tarihinin 8 Kasım 2013 olduğunu ,kayıt için 0532 1001742 nolu telefondan bilgi alınabileceğini belirtti.

RUSÇA DİL KURSU AÇILIYOR

Geçtiğimiz yıl dil kursları açarak büyük ilgi çeken dernek bu yıl da dil kurslarına ağırlık verecek. Etnik dil eğitimleri veren dernek tarafından ilk olarak Rusça dersleri verilecek. Derneğin ve Halk Eğitim Merkezinin ortak çalışmasıyla Dernek Binası ve Halk Eğitim Merkezinde verilecek olan Rusça Dil Kursu Kayıtları başlamıştır.Eğitmenimiz GundaAnkuab tarafından verilecek dersler 24 Ekim 2013 Perşembe Akşamı saat 19.00 da Dernek binasında başlayacak. Katılım için [email protected] adresine mail atılarak ön başvuruların gerçekleşmesi gerekmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817