Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Kasım ayı il Divan toplantısı

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Kasım ayı il Divan toplantısı Fuar içinde bulunan Leyla Atakan Kültür merkezin de gerçekleştirdi.

                               

Divan Toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Kocaeli Şube Başkanı Samet GÜRSOY’un konuşmasıyla başladı. Şube Başkanı Samet GÜRSOY konuşmasında: “AGD Teşkilatları olarak Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ve birçok mahallesinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz . Maksadımız gençliğimiz milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmek ve vatanına hizmet eden nesil ortaya koymaktır. Bu amaç doğrultusunda birçok çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu ay içerisinde liseli gençlerimize yönelik Siyer-i Nebi yarışması ve Mekke’nin Fethi programını gerçekleştireceğiz” dedi.

Divan toplantısının ana gündemi Türkiye genelinde yapılan ve Kocaelimizde de yapılacak olan  lise öğrencilerine yönelik Siyeri Nebi yarışmasıydı. Kocaelimizde 4000 lise öğrencisinin başvurduğu sınav  20 Aralık Cuma günü saat 11.00 da 13 farklı sınav merkezinde gerçekleştirilecek.

Bir diğer gündem ise 31 Aralık Çarşamba günü Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda saat 18.30 da gerçekleşecek olan Mekke’nin Fethi programıydı. Dünya ve Türkiye birincisi hafızlar, hatip Nihat ALTIPARMAK ve sanatçı Abdurrahman ÖNÜL’ün katılımıyla gerçekleşen olan program da ayrıca Mehteran, Sinevizyon ve Semazen gösterilerinin olacağı belirtildi. Programa katılacak 3 kişiye çekilişle umre hediye edileceğide ayrıca belirtildi.

Divan toplantısı, toplantıya katılan komisyon başkanları ve üyelerinin aylık çalışmalar ve faaliyetler hakkında hazırladıkları raporları kürsüye gelerek sunmasının ardından son buldu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817