Anadolu İlleri Dernekleri'nde gelenek bozulmadı

Düzenlenen iftar programına; AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Koceli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, daire müdürleri, muhtarlar, eğitimciler, iş adamları ve esnaflar katıldı. Programın açılış konuşmasını Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği Başkanı Necmettin Kaya yaptı. Birlik beraberlik mesajı vererek, "

Derneğimizin  kongresine ve iftarına icap eden.başta sn çok değerli Kocaeli milletvekillerimize,çok değerli İzmit Belediye başkanımıza, Körfez kaymakamımıza,ve İ.BBb.vekilimize, siyasi parti temsilcilerine, Büyükşehir .meclis üyelerimize, Kocaeli'nin değerli stk' başkanlarımıza,ve çok değerli misafirlerimize, katılımlarından dolayı bizleri ziyadesiyle,mutlu ettiler. şeref verdiler. Katılım gösteren ve gelemeyip telefon ederek, mesaj göndererek. hem kongremizi hem de iftarımızı tebrik eden herkese dernek olarak ayrı ayrı şükran'larımızı sunarım."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817