banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ANADOLU İLLERİ YÖRESEL KÜLTÜRLER FESTİVALİ OUTLET CENTER İZMİT'TE


 

Türkiye’nin ilk ve gerçek outleti Outlet Center İzmit; 30 Nisan - 06 Mayıs 2018 tarihleri arasında Anadolu İlleri Yöresel Kültürler Festivaline ev sahipliği yapacak.

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği, İzmit Belediyesi ve Outlet Center İzmit Yönetimi işbirliği ile düzenlenecek olan, Anadolu İlleri Yöresel Kültürler Festivalinin açılış töreni, 30 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.00’da protokolün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Anadolu İlleri Yöresel Kültürler Festivalinde, yaklaşık 20 hemşeri derneği yer alacak. Bu dernekler sırasıyla;

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği, Kocaeli Kandıralılar Derneği, Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği, Kocaeli Niğdeliler Derneği, Kocaeli Malatyalılar Derneği, Kocaeli Elazığlılar Derneği, Kocaeli Adıyamanlılar Derneği, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, Kocaeli Mardinliler Derneği, Kocaeli Kırşehirliler Derneği, Kocaeli Nevşehirliler Derneği, Kocaeli Çukurovalılar (Hatay - Osmaniye - Adana - Mersin) Derneği, Kocaeli Azerbaycan Kültür ve Spor Kulüpleri Derneği, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği, Kocaeli Tokatlılar Derneği, Kocaeli Vanlılar Derneği, Kocaeli Ceyhanlılar Derneği, Kocaeli Körfez Viranşehirliler Derneği ve Kocaeli Geri Dönüşümcüler Derneği

06 Mayıs 2018 Pazar gününe kadar Outlet Center İzmit arka otopark alanında halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Anadolu İlleri Yöresel Kültürler Festivalinde, etkinlik süresince her gün saat 17.00’de katılımcı illerin yöresel halk oyunları ve sürpriz etkinlikler yapılacaktır.

Anadolu İlleri Yöresel Kültürler Festivalinde yer alacak illerin meşhur lezzetlerine ve hediyeliklerine ilgi duyan herkesi Outlet Center İzmit’e bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826