banner2779
banner2752
banner2750

Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yoğun Mesai


Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yeni adresi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, farklı alanlarda gerçekleştirdiği projelerle ilçede yaşayan tüm kesimlere hizmetlerini sürdürüyor. Gerek alt yapı, üst yapı gerekse de hizmete sunulan projelerle adından söz ettiren ilçelerden birisi olan Derince’de kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yeni adresi olacak Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’nde inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fore kazık çalışmalarının tamamlandığı projede hafriyat işlemleri sonrasında kaba inşaat için 5 Eylül 2017 tarihinde ihale gerçekleştirilecek.

 

Tüm Kocaeli’ye hitap edecek

Yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerine inşa edilen projenin Kocaeli ve Derince’deki kültürel ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapacağını belirten Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’miz 1071 kişilik kapasitesiyle ilimizin en büyük konferans salonunu bünyesinde barındıracak. Kompleks yapımızın ilk dört katını 360 araç kapasiteli otopark olarak tasarladık. Bu yönüyle de hem konuklarımıza hem de ilçe halkımıza hizmet vererek trafiği rahatlatacak bir çalışma olacak. Çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetlerin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği projemiz, sadece Derince’ye değil tüm Kocaeli’ye hitap edecek” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751