banner2779
banner2752
banner2750

Anıtpark’ta 23 Nisan Çocuk şenliği düzenledi
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ce Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anıtpark’ta 23 Nisan Çocuk şenliği düzenlendi.

Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ulu Önder Atatürkün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Gölcük Belediyesi olarak bu yıl Anıtpark’ta Çocuk şenliği düzenledik. Bu güne özel olarak hazırlanan programda tüm çocuklarımızın doyasıya eğlenmelerini amaçladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun dedi.

Şenlikte, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Çardak, Kadir Özdemir, Belediye Birim Müdürleri hazır bulundu.

Şenlik Programı süresince çocuklar gün boyu doyasıya eğlendiler. Vatandaşlar 23 Nisan dolayısıyla tertip edilen Çocuk şenliğinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler.
Şenlik programında çocuklar Şişme oyun gruplarında eğlenip, Belediye tarafından sunulan Pamuk şeker, patlamış mısır ve Osman macununda yediler.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751