Anlaşmazlık çıktı, öldüresiye dövdüler
 Kartepe’de iki grup arasında iş yerinde başlayan anlaşmazsızlık sonrası çıkan kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu.

Olay, Kartepe Acısu mevkiinde meydana geldi. Fabrika işçisi olan Yusuf Aydın (26) ve arkadaşları, aynı iş yerinde çalışan diğer işçilerle bir konu hakkında anlaşmazsızlık yaşadı. İş yerinde başlayan gerginlik büyüyerek dışarı taştı. İş yerinden ayrılan iki grup Acısu meydanda tekrardan bir araya gelerek tartışmaya başladı. Tartışma giderek büyüdü ve kavgaya döndü. Birbirine giren iki gruptan 3 kişiden birinin burnu kırıldı, diğerinde ise darp ezikleri meydana geldi.

POLİS YARDIMI İLE TEDAVİ

Yusuf Aydın’ın ise parmağı kırıldı ve vücudunda darptan ötürü ezilmeler oluştu. Olay yerine giden polis ekipleri kavga eden şahısları ayırdıktan sonra yaralılar için 112 ekiplerine haber verdi. Kavganın olduğu alana gelen sağlık ekipleri tedirgin şekilde polislerin güvenlik önlemleri altında yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile hastanelere kaldırdı. Öldüresiye darp edilen Yusuf Aydın Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisinde müşahede altına alındı. Polis kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817