banner2779
banner2752
banner2750

ANNELER GÜNÜ CEPHANELİK’TE KUTLANACAK
 Cephanelik’te Anneler Günü etkinliği coşkusu yaşanacak. Marmara Ordular Derneği tarafından düzenlenen ve İzmit Belediyesi tarafından de destek verilen şölen havasındaki etkinlik 10 Mayıs Pazar günü  yapılacak Piknik ve eğlencenin bir arada olacağı etkinlik iki ayrı bölümde gerçekleşecek. Etkinliğin sabahki bölümünde Kur’an-ı Kerim okuması, ilahi sanatçısı Mustafa Cömert ve semazen gösterisi, ile dini konuşmalar yer alırken öğleden sonraki bölümde ise halk oyunları, bando gösterisi,  Grup Tek, Neşet Aydın, Sultan Bekçi konserleri olacak.

 

BEDAVA ARAÇ KALKACAK

 

Büyük ilgi görmesi beklenen etkinlik için Gültepe Beyhan Sokak’tan, Gültepe muhtarlık önünden, Orduevi durağından, Derince Venüs İş Merkezi önünden, Kartepe Balaban ve Nusretiye mahallesindeki merkez camii önünden, Derbent ve  Acısu’dan otobüsler kalkacağı bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751