ANNEM YEMİN TÖRENİME GELEMEDİ
  Eğildiğimiz tek yer rabbimizin huzurundadır diyen AK Parti İzmit İlçe Başkan adayı Abdülkadir Yılmaz “Derdi hizmet olanın aşkı millet olur. Bu toprağın çocuklarıyız. Burada öleceğiz. Derdimiz hoş bir seda bırakmaktır. Benim annem başörtülü diye yemin törenime gelemedi. Sadece kapalı olduğundan yanıma gelemedi” açıklamasında bulundu.

AK Parti İzmit İlçe Başkan adayı Abdülkadir Yılmaz, kongre çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yılmaz, Yenişehir Mahallesi’nde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete ilçe yöneticilerinden Halit Gedik, Selahattin Şengöz, Enver Korkmaz, MAP eski Mahalle Temsilcisi Uğur Şengel, Topçular eski Mahalle Temsilcisi Muhittin Bilgiç, Zabıtan Mahalle Temsilcisi Ferhat Özcan, Turgut Mahalle Temsilcisi Önder Karakaş, Yenişehir eski Mahalle Temsilcisi Yusuf Şahin ve vatandaşlar katıldı.

 

KARDEŞİNİZ OLARAK GELDİM

Gösterilen igliye teşekkür eden İlçe Başkan adayı Abdülkadir Yılmaz “Hayat bir siyasettir. Bizde içerisinde yer alıyoruz. Arkadaşlarımızla istişareler yaparak yola çıktık. Yenişehir Mahallesi AK Parti’nin kalesi durumundadır. Yenişehir siyaseti bilen yerdir. Ben kardeşiniz olarak geldim. Neler yapacağımızı söylemeye geldik” dedi.

 

ASLA ASİ DEĞİLİZ

Kongrenin tek aday ve tek liste ile yapılacağını belirten Yılmaz “Çift liste olması yönünde yola çıkmadık. Asla asi değiliz. Partimizi bölmek, insanları sen ben kavgasına sürüklemek derdinde değiliz. Bir çatı altında bu aile içerisinde bu hizmeti bizim daha iyi yapabileceğimizi düşündüğümüzden yola çıktık. Aktif olarak ilçe yöneticisi durumundayım. Benimle birlikte ilçe yönetiminde yer alan arkadaşlarımız büyüklerimiz vardır” açıklamasında bulundu.

 

KOLTUKLAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR

Teşkilatımızla birlikte hereket ettiğini belirten Yılmaz “Niyetimiz insanlarımıza hizmet etmektir. Teşkilatımızı kucaklamak üzere yola çıktık. Niyetimiz halistir. Önce Allah’ın rızasını kazanmak istiyoruz. Bu dünyada olabileceğiniz en güzel yer mümin kardeşinizin duasında yer almaktır. Bizim dileğimiz budur. Koltuklar önemli değildir. Düsturunuz bu olmalıdır. Her işte iyi niyet önemlidir” şeklinde konuştu.

 

TEK VÜCUT

Hayallerimizle geliyoruz, hedefimiz var diyen Yılmaz “Benim hayalim ise 102 mahallenin tek ses tek vücut olmasıdır. Bunu başarmak için projelerimizi hazırladık. İnsanlarımızı bölmeden, kimlikler üzerinden değil herkesin kucaklaştığı bir yapının oluşmasını istiyoruz. Hepimiz Ademoğluyuz. Yaradan bizi böyle görmek için yaratmıştır. Biz insanları kucaklayacağız. Siyasi partiler insanlara hzimet etmek için vardır” ifadelerini kullandı.

 

VAKIF GİBİ OLACAĞIZ

Yılmaz “Biz göreve gelmemiz durumunda parti binasını seçim zamanında kullanacağız. Parti kapılarını sökerek atacağız. Parti binası seçim dönemleri haricinde vakıf görünümünde olacatır. Herkese kapımız açık olacaktır. İstihdam kapısı, çözüm masası olacaktır. Bu olgunun kırılması gerekiyor. Adamcılık olmamalıdır. Dayı olgusu kaldırılmalıdır. İnsanları renklerine göre sınıflandırmamalıyız. İnsanları kokusuna göre, kıyafetine göre ayırmamak gerekiyor” dedi.

 

İŞKENCEYE VARAN

İlçe Başkan adayı Yılmaz “Bizler gönül inşa etmeye geliyoruz. Hep birlikte sorunları aşacağız. İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Eskiyi biliyorum. İmam Hatip’te okuyanların toplumda nasıl hor görüldüğünü bilen kardeşinizim. O dönemde işkenceye varan durumlarla karşılaştım. Bu acıyı hissettiğim be dertle dertlendiğim için bu çatı altında siyaset yapıyorum. Onurla gururla yapıyorum” açıklamasında bulundu.  

 

ANNEM YEMİN TÖRENİME GELEMEDİ

Eskiyi iyi bilirsiniz diyen Yılmaz “80-90’ların Türkiye’sinde tesislerde mescit yapılmasına izin verilmiyordu. İnsanlarımız gizli gizli namaz kılıyorlardı. Sessiz namaz kılınıyordu. Farkında olmadan sesimiz gürleşmeye başladı. Türkiye normalleşmeye başladı. İnsanlarımız gürleyerek namaz kılacağı yeri soruyor. Benim annem başörtülü diye yemin törenime gelemedi. Sadece kapalı olduğundan bu kaynaklandı” şeklinde konuştu.                 

 

GENÇLERE ANLATALIM

Eşitlik bu mudur diye soran Yılmaz “Şimdi özgürlük vardır. Normal olan budur. Bu duruma omuz vermek için buradayız. Bu durumu değiştirmek kolaydır. Bir seçim ardından bir zihniyet değişimi iki yasa ile eskiye döneriz. Ama gençlerimizin bu durumlar hakkında bilinçlenmesi gerekiyor. Bizler darbe hikayeleriyle büyüdük. Gençlere hikaye gibi gelmektedir. Bu durumu anlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

ADAMI OLMASIN

İnsanlarımız Kur’an-ı Kerim’i gizli okuyordu, çocukları gizliden Kur’an dersi veriliyordu diyen Yılmaz “Cumhurbaşkanımızın derdine ortak olmalıyız. Eskiye dönmek kolaydır. Önemli olan ileri gitmektir. Yerel de siyaset yaparken insanlarımızı ayırmadan çalışıyoruz. İnsanlarımızı kucaklayacağız. Kimse kimsenin şarjöründe mermi olmasın, kimse kimsenin adamı olmasın. Ben kimsenin adayı değilim kimsenin de adamı değilim” dedi.  

 

AŞKI MİLLET

Yola çıkarken büyüklerinden izin aldığını belirten Yılmaz “Eğildiğimiz tek yer rabbimizin huzurundadır. Gencin saygımız sonsuz. Derdimiz millet. Derdi hizmet olanın aşkı millet olur. Bu toprağın çocuklarıyız. Burada öleceğiz. Derdimiz hoş bir seda bırakmaktır. Adaletli olmaya çalışacağız. Herşeyde adaletli olacağız. Teşkilatımıza adaletli davranmalıyız. Bu sözleri unutmayın. Ben yapmazsem gelin kulağımı çekin” açıklamasında bulundu.      

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817