ANNESİNİN CENAZESİNE GİTTİ  KALP KRİZİ GEÇİRİP, VEFAT ETTİ
  

Yılmaz ailesi, Adapazarı Balbalı Köyü’ndeki cenazeye katıldı ve Aygün Çetin’i toprağa verdiler. Aile, aynı akşam cenaze evinde toplandılar. Cenaze sırasında aşırı üzülen Yüksel Yılmaz’ın kalbi anne acısına daha fazla dayanamadı ve bugün kalp krizi geçirdi. Annesini kaybettikten bir gün sonra kalp krizi geçiren Yüksel Yılmaz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve annesinin peşinden vefat etti.

Yaşar Yılmaz, iki acıyı birer gün arayla yaşarken, Kayınvalidesinin cenazesi için gittiği Adapazarı’ndan, eşinin cenazesini alarak geri döndü. Yüksel Yılmaz’ın cenazesi, yarın Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817