Antibiyotik Aldıktan Sonra  Kalbi Durdu

Yapılan müdahale ile kalbi çalıştırılan Sinan Cantürk, özel bir hastanede 10 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi ama kazanamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre 4 çocuk babası olan Sinan Cantürk, kendisini iyi hissetmediği için gittiği özel bir hastanede muayene oldu ve kendisine antibiyotik tedavisi verildi. Eve gidince yaklaşık bir saat sonra antibiyotik hapı içen Sinan Cantürk, kısa süre sonra fenalaştı ve kalbi durdu. Eve çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları müdahale ile duran kalbi çalıştırdılar ve Sinan Cantürk’ü İzmit’te özel bir hastaneye kaldırıldılar.

Burada yaklaşık 10 gün yoğun bakımda kalan Sinan Cantürk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Yapılan otopsi, sonrasında Sinan Cantürk Körfez Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sinan Cantürk’ün abisi Kenan Cantürk, kardeşinin içtiği antibiyotik hapın tetikleme yapması sonucu kalbinin durduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817