Antibiyotikle Alkol Ölüm Getirdi
İzmit Topçular Mahallesi Uygur Sokak No:101 adresinde annesiyle beraber ikamet eden ve birkaç ay önce uyuşturucu madde taşımak, bulundurmak ve satmak iddiasıyla girdiği cezaevinden son çıkan yasa ile beraber tahliye olan 34 yaşındaki Süleyman Yerli arkadaşlarıyla beraber ölüme gittiğini bilmeden alkol almaya başladı.


OTOPSİ YAPILDI

İzmit'te annesiyle kaldığı ikametinde arkadaşlarıyla bir araya gelen ve burada alkol almaya başlayan Süleyman Yerli, daha sonra sakıncalı olmasına rağmen antibiyotik içti. Bir süre sonra aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçen Yerli bir süre sonra arkadaşlarının gözü önünde kriz geçirmeye başladı. Sabaha karşı apar topar arkadaşları tarafından hemen Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yerli, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ölümün şüpheli bulunması sebebiyle gence otopsi yapılmasına karar verildi. 


ÖLÜMDE ALKOL DE ETKİSİ

Seka Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemleri sonucu ölümün alkolle beraber içilen antibiyotik olduğu öne sürüldü. Süleyman Yerli'nin şanssız bir şekilde öldüğünü duyan ailesi ve arkadaşları, Yerli'nin otopsi işlemlerinin ardından kaldırıldığı Asri Mezarlık Morgu'na akın etti. Öte yandan Süleyman Yerli'nin eşinden boşandığı ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Cenaze yapılan adli işlemlerinin ardından aileye teslim edilirdi.
(bizimkocaeli)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817