banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ANTİKKAPI’NIN ŞEFLERİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Şehrin Mutfağı Antikkapı’nın aşçıbaşıları, İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yönelik söyleşiye katıldı. Okulun ’Kariyer Günleri’’ kapsamında düzenlediği söyleşide Türkiye’de yeme içme sektörünün gelişimi ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücü konuları konuşuldu. Antikkapı’nın deneyimli şefleri Recep Arslan, Yüksel Akdeniz ve Yakup Kayhan söyleşiye katılım sağladı. Öğrenciler, şefleri ilgiyle takip etti.

KENDİNİZİ DEVAMLI GELİŞTİRİN
‘’Kariyer Günleri’’ kapsamında okulu ziyaret eden şefler, okulun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü’nü okuyan öğrencilere yemekler hakkında bilgilendirmede bulunarak, “İnsanları ve ülkeleri tanımanın en önemli yolu o ülkelerin yemek kültürleridir. Kendi ülkenizin yemek kültürünün yanı sıra farklı ülkelerin yemek kültürlerini de öğrenmeye gayret edin. Kendinizi devamlı geliştirin, yaratıcı ve yenilikçi olun. Tekrar tekrar denemekten yılmayın” diyerek tecrübelerini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826