AQUAPARK CIVIL CIVIL
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Mehmet Ali Paşa’da bulunan Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda kurulan Aquapark, çocukların en büyük eğlence yeri oldu. Tatile gidemeyen çocukların akınına uğrayan Aquapark’ın Eylül ayına kadar  açık olduğunu söyleyen yetkililer” haftanın 6 günü 09.00-17.00 saatleri arasında açık olan Aquapark’tan halen 750 çocuk yararlanıyor. 05-13 yaş grubundan yüzlerce çocuk, sıcak yaz günlerini havuzda serinleyerek geçiriyor. Aquapark’ta uzman kişiler nezdinde çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Havuzdan yararlanmak için kayıtlar devam ediyor” dediler.

 

ÇOCUKLARDAN BAŞKANA TEŞEKÜR

 

Bu arada yaz tatillerini havuzda eğlenerek geçiren çocukların keyfine diyecek yok. Uzman kişilerin kontrolünde hem eğlenen hem de serinleyen çocuklar” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız sayesinde en güzel yaz tatilini bizler  geçiriyoruz. Bizden daha şanslı yok” şeklinde sevinçlerini dile getirdiler.

Bu arada Aquapark’ın Ramazan’dan sonraki grubuna da şimdiye kadar  650 çocuğun kayıt yaptırdığı öğrenildi.

İlgililer, İzmit Belediyesi’nin Haydi Çocuklar Havuza Projesi’nden şimdiye kadar yaklaşık 21 bin çocuğun yararlandığını da söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817