ARAÇ BAKIMLARI İÇİN YENİ EKİPMANLAR ALINDI


 

Körfez Belediyesi, kentin bakıma ihtiyacı olan noktalarda gerçekleştirdiği onarım çalışmaları ile büyük tasarruf sağlıyor. Araç bakımları için de yeni alınan ekipmanlar, bu tasarrufu daha da yüksek seviyede tutacak

Körfez Belediyesi, kentin daha güzel ve estetik görünmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler; cami, okul, plaj, kaldırım, park gibi hasar gören binalarda yenilemeler yapıyor. Vatandaşın zor zamanlarında imdadına koşarak onları yalnız bırakmıyor. Belediye ekipleri, bu işleri yaparken, kendi olanaklarını kullanarak tasarruf sağlıyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de Teknik Hizmetler alanındaki atölyelerini yeniledi, araç bakımları için de yeni ekipmanlar aldı.

EKİPMANLARI İNCELEDİ

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli de Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Gençoğlu ile birlikte hem yenilenen atölyeleri gezdi hem de alınan yeni ekipmanları inceledi. Lastik bakım atölyesindeki yeni ekipmanlar çalışanlar tarafından denenirken, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez Belediyesi olarak bakım atölyesinde ekipmanları gelişen teknoloji doğrultusunda yenilediklerini ve ciddi tasarruf sağlandığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817