Aracını durdurup dövdüler ve sonra....

Kartepe İlçesi D-100 Karayolu üzeri Hürriyet Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda,  aracı ile seyir halinde olan bir şahısın önü, arasında husumet bulunan 3 kişi tarafından kesildi. Araçtan yaka paça indirilen şahıs darp edilerek karayolu üzerindeki köprünün orta kısmından aşağıya atıldı.  Olay yerinden kaçan 3 şahıs kısa sürede Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalandı. 

POLİSE İHBAR GELDİ
iddialara göre; İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen Fatih A. isimli şahıs 41 RA 318 plakalı otomobiliyle D-100 Karayolu üzerinden Sakarya istikametine seyrederken, arkasından gelen otomobille gelen şahıslar tarafından önü kesildi. Araçtan inen Ü.A.,(32), E.A.(35) ve O.A.(34) isimli şahıslar, Fatih Ataş’ı otomobilinden indirdi ve tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile üç kişi Ataş’ı darp etmeye başladı.  Darp edilen şahıs, üç zanlı tarafından Köseköy Köprüsü’nün toprak bölümünden aşağı atıldı .D-100 Karayolu’nun kenarında darp edilen şahıs olduğunu gören vatandaşlar ise hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa sürede olay yerine gelen  Kartepe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şahısları olay yerinden gözaltına alarak, polis merkezine götürdü. Köprünün toprak bölümünden aşağı atılan Ataş ise olay yerine gelen ambulansla hemen KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Ataş ile kendisini darp eden şahıslar arasında aile içi bir husumet bulunduğu ve olayın da bu husumet sebebiyle meydana geldiği öğrenildi. Zanlıların alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817