ARANAN SUÇ MAKİNESİ DERİNCE'DE YAKALANDI
 Derince ilçesinde 2 kişiyi silahla yaralayan ve park halindeki iki araçla içinde yolcu bulunan bir ticari taksiye ateş eden kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre önceki akşam Derince Çınarlı Mahallesinde park halindeki bir aracın kurşunlandığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucu çevrede yapılan araştırmalarda aracı kurşunlayan Ersin E. (28) isimli şahıs gözaltına alındı.


Daha önceki suçları da ortaya çıktı
Polis ekipleri tarafından yapılan soruşturmada gözaltına alınan Ersin E.’nin 20 Mart Cuma günü Derince Çınarlı Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda Salih Akmeşe isimli şahsı aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle silahla yaraladığı öğrenildi. Olaydan bir hafta sonra da aynı mahallede Hasan Dağ isimli şahsı yine alacak verecek meselesi nedeniyle omuzdan vurularak yaraladığı iddia edilen Ersin E.’nin Fatih Mahallesi’nde içinde eski sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşı bulunan ticari taksiye ve park halindeki bir başka araca da rastgele ateş ettiği öğrenildi. Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve daha önce işlediği suçları itiraf ettiği öğrenilen Ersin E. tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817