ARICILIK  KURSUNU BİTİRENLERE BELGELERİ VERİLDİ    

İzmit Belediyesi tarafından 5.si düzenlenen arıcılık kursunu bitirenlere düzenlenen törenle sertifika ve arı kovanları teslim edildi.

Solaklar yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda düzenlenen sertifika dağıtım törenine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, belediye meclis üyesi Engin Uztürk ile  mahalle muhtarları katıldı.

Tarım İl Müdürlüğü’nden ziraat mühendisi Mustafa Erdoğan tarafından verilen ve 43 kişinin katıldığı arı yetiştiriciliği kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını veren İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut “ belediye olarak ihtiyaç duyulan her alanda kurslar açıyoruz. Arı yetiştiriciliği kursu da bunlardan biri. Bu kursa öylesine  ilgi var ki şimdiye kadar 5 kez düzenledik ve 6. kursu da yakında açacağız. Kursu şimdiye kadar 200 den fazla kişi tamamlayarak belgeli arıcı oldular” dedi. Konuşmaların ardından kursu bitirenlere belgeleriyle kovan, körük ve arıcılık maskesi hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817