ARKADAŞ SOHBETİ KAVGAYLA SONLANDI..!

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sahil kenarında ki çimenlik alanda sohbet edip eğlenen 5 kişi, iddiaya göre aldıkları alkolün etkisiyle kavga etmeye başladılar. Kavga sonrasında C.Ç. (39) ve C.B. (42) kafalarından aldıkları darbelerle yaralandılar. Olayın ihbar edilmesi üzerine kavga yerine gelen polis bir kişiyi gözaltına alırken, yaralanan 2 kişi ilk müdahale sonrasında ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Polis kaçan 2 kişiyi verilen eşgallere dayanarak kısa süre sonra yakaladı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, yaralı 2 kişinin tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavga edilen yapılan alanda yapılan incelemede yerlerin kan gölü haline geldiği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817