Arkadaşları Pastayla Kutladılar.

Körfez Belediyesi’nin sevilen çalışanlarından olan ve alanında uzmanlığı ile bilinen Fatih Gümüş yeni görevine atanınca, sevenleri de ziyaretlerine başladılar.Önceki gün makamında çalışma arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken duygusal anlar yaşayan Gümüş "5 yıl boyunca yürüttüğüm Yapı Ruhsat Şefliği görevimden ayrılarak Yapı Kontrol Müdürü olarak çalışma hayatıma devam edeceğim .
5 yıl boyunca birlikte çalıştığım iyi ve kötü günler paylaştığım mesai arkadaşından öte bir aile olarak çalıştığım ablalarım, abilerim, kardeşlerime böyle bir veda için çok teşekkür ediyorum. Hepiniz çok kıymetlisiniz.

Allahu Teala dün de olduğu gibi yarın da adalet ve ilim üzerine çalışmayı nasip eylesin.

Gerek ziyaret ederek ; gerek sosyal medyadan ; gerek arayarak mutluluk dileklerini ileten desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime dostlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim .Hızır yoldaşımız ; Allah yardımcımız olsun .."dedi.

Fatih Gümüş'ü yakın arkadaşı olan Ekonomist Sefer Faruk Özkurt’ta bir çiçek taktim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817