Arslanbey'e 112 İstasyonu Açılacak
Sağlık alanında da 112 Acil İstasyon sayısının artırılması için yer konusunda destek olan Başkan Karabalık, sağlıkçıların çalışma koşullarına uygun yer olarak eski belediye binasında bir bölümün tahsis edilmesi konusunda fikir birliğine vardı. 

Başkan Karabalık, Kartepe halkının klasik belediyecilik anlayışı dışında diğer kamu kurumlarının hizmetlerini de rahatlıkla alabilmesi için yoğun bir çaba içinde. Sağlık alanında da ilçedeki hizmet noktalarının artmasını hedefleyen, halkın daha iyi hızlı ve kaliteli hizmet alması yönünde çalışma yapan Başkan Karabalık, Arslanbey'de 112 Acil İstasyonu açılması için sağlıkçılarla görüşmelerde bulundu. 

Arslanbey eski Belediye Hizmet Binasında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ve 112 Başhekim Yardımcısı Selma Bozkurt ile birlikte yer tahsisi için inceleme yapan Başkan Karabalık, dağ köyleri, Arslanbey ve Suadiye bölge halkının faydalanacağı istasyonun açılması için görüş birliğine vardı. Kartepe'de halen Uzunçiftlik'te açılan AFKOM bünyesinde konuşlanan 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne bağlı Uzunçiftlik İtfaiye yanındaki acil istasyon bulunuyor. İkinci istasyonun da Arslanbey'de açılması için gerekli fiziki şartların oluşturulması ardından hizmetin sağlanması hedefleniyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817