Arslanbeyliler Kültür Merkezi’ne Kavuşacak
 Kartepelilere hep daha iyisini ve güzelini sunma düşüncesiyle çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek programa alınıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hayata geçecek kültür merkezi projelerinden biri de Arslanbey’de yapılacak. Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Üzülmez, Arslanbey Kültür Merkezi Projesinin de onaylanarak büyükşehir yatırım programına alındığını müjdeledi.


Kocaeli ve Kartepe’nin cazibesini daha da artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma içinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’yi içinde yaşamaktan zevk alınan ve yaşam kalitesi yüksek hızlı bir kent haline getirme hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Üzülmez’in Yeni Türkiye yolunda hızla ilerleyecek bir Kartepe oluşturmak için seçim beyannamesinde söz verdiği 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından destek görerek tek tek yatırım programına alınıyor.

Başkan Hüseyin Üzülmez’in geleceğin Kartepesini şekillendireceği ve Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler arasında yer alan, Arslanbey bölgesinde yaşayan Kartepelilerin ihtiyaçları ve gelen talepler doğrultusunda dikkate alınarak planlanan kültür merkezi projesinin yer tespiti tamamlandı. Eski Arslanbey Belediye Hizmet binası arkasında yer alan belediye mülkiyetindeki 4600 metrekarelik alanda yapılması hedeflenen çok amaçlı kültür alanı içinde düğün, toplantı ve seminer gibi organizasyonların gerçekleştirileceği kültür merkezi ilçeye kazandırılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve projenin hayata geçeceğini ifade eden Başkan Üzülmez, projenin yapımı ve uygulanması için Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun desteğini aldığını dile getirdi. Başkan Üzülmez, Büyükşehir Belediyesinin yatırım programına alınan proje ile seçim beyannamesinde söz verdikleri projelerin ilçede hayat bulacak olmasından mutluluk duyduğunu ve diğer vizyon projelerinde takipçisi olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817