banner2779
banner2752
banner2750

Artık Refakatçi Alınmayacak

Buna göre artık ambulanslarda kişisel koruyucu ekipman hazır olarak bulundurulacak. Hastaya ilk müdahale eden ekip hasta teslim edilene kadar ve ambulans temizlenene kadar kişisel koruyucu ekipman kullanacak.

Genel durumu iyi ayaktan hastaların naklinde, hastaya tıbbi maske, ambulans personeline ise tıbbi maske ve gözlük/yüz koruyucu kullanılacak. Kontrolsüz olarak öksüren veya aspirasyon ihtiyacı olabilecek hastalarda en az N95/FFP2 maske ve gözlük/yüz koruyucu kullanılmasına özen gösterilecek.

Olası/kesin COVID-19 vakasının nakli sonrasında ambulanslar temizlenecek ve dezenfeksiyonu sağlanacak. Temizleme işlemi kişisel koruyucu ekipman giyilerek yapılacak. Ambulans temizliği yapılmadan başka bir vakaya gidilmeyecek. Yetişkin hastalarda refakatçi alınmayacak ancak çocuk hastalarda mutlak zorunluluk olduğunda refakatçiye cerrahi maske takılarak alınacak”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751