Artvinliler Federasyonu Tahir Büyükakın'ı Ziyaret Etti

Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu “bir yıl içersinde yapmış olduğu çalışmaları ile ilgili  başkan Büyükakın’a 2018 Mart ayında kurulan Federasyon çalışmaları ile ilgili bilgi sundu.Çalışmalarınızda şahsım ve yönetimim adına başarı dileklerimi sunuyorum.Her zaman yanınızda olacağımı gönülden sunuyorum”dedi.Günün anısına Başkan Tahir Büyükakın'ın İpek halı üzerine resmini sundu.

Başkan Tahir Büyükakın”Mikail Kalyoncu ve yönetimini bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.Sizlerin çalışmalarınızı takip ediyorum.Zaman zaman gurur verici işler yaparak Kocaeli’de yaşayan Artvinlilerin göğüslerini kabartıyorsunuz.Öncelikle şahsınızı ve yönetim kurululunuzu kutluyorum.Yapacağınız topluma ve kamuoyuna damgasını vuracağınız işlerinizde her zaman yanınızda olacağım”diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Mikail Kalyoncu beraberinde Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan, Hasan Basri Başbay, Osman Özer, Ali Zülfikar Tokgöz, Alper Yazıcı, Mevlüt Ağra, Ömer Yıldırım, Kandıra Beylerbeyi Derneğinden Esra Cici, Reşat Öktem, Derince Artvinliler Derneği Başkanı Binali Budağ, Erdoğan Taban hazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817