Asansör Boşluğuna Düştü Yoğun Bakımda 

Ağır yaralanan ve kalbi de Duran Genç kız yapılan müdahale sonrasında yeniden hayata döndürüldü ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Alınan bilgi ve iddialara göre Nazlı Zehra Öz adlı 11 yaşındaki genç kız 5 kattan asansöre binmek için kapıyı açtı. Ancak asansör katta olmadığı için dalgınlıkla bir anda adımını atan genç kız 5 kat yükseklikten zemine çakıldı.
Çığlıklar üzerine apartman Sakinleri genç kızın yardımına koştu ve olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri müdahale etmek istediler. Ancak genç kız bulunduğu yerden çıkartılan ayınca bu itfaiye yardıma çağırıldı ve Zehra Nazlı Öz düştüğü yerden alınarak Gebze Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tüm bu mücadele sırasında kalbi duran genç kız yapılan müdahale sonrasında tekrar hayata döndürüldü ve yoğun bakımı alınarak tedavi edilmeye başladı.Genç kızın Muhammediye Cami İmamı Orhan Öz'ün yeğeni olduğu öğrenildi.

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak Nazlı kızımıza acil şifalar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817