ASANSÖR FİRMALARI  İLE TOPLANTI YAPILDI

Asansörlerin kontrol yönetmeliğini Türkiye’de ilk uygulayan belediyelerden olan Körfez Belediyesi, asansör denetimlerinde büyük başarı yakalamış ve ‘yeşil’ yani ‘güvenli’ etiketi alan asansör sayısı büyük oranda arttırmayı başarmıştı. Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri de asansörlerle ilgili yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere firmala yetkilileri ile bir araya geldi.

RUHSAT VE İMAR KONUSU

Toplantıya; Yapı Kontrol Müdür Vekili Ayla Ertop, Mühendis Ergin Yeten, Plan-Proje Müdürlüğü Personeli Yavuz Kadıoğlu ve SQMart Güvenlik Firma personelleri de katıldı. Yapı Kontrol Müdür vekili Ayla Ertop, katılımcı firmalardan talep ve istekleri tek tek anlattı. Firmaların sözleşmesiz iş yapmaması gerektiğini belirten Ertop, ruhsatı olmayan asansörlerin de bakımının yapılmamasını ve ruhsat alınmasının sağlanmasını istedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen toplantıda, Plan-Proje Müdürlüğü Personeli Yavuz Kadıoğlu da firma yetkililerine imar ve ruhsatlandırma konusunda sunum yaptı, firma yetkililerinden gelen soruları cevapladı. Talep ve önerilerin dinlenmesi sonrasında toplantı sonlandırılırken, firma yetkilileri Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817