KÖRFEZ'DE ASANSÖRLERE SIKI DENETİM

Körfez Belediyesi, ‘Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ doğrultusunda asansörlerden kaynaklı can ve mal kayıpları olmaması için işi sıkı tutuyor ve denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde asansörlerin durumu, kırmızı kullanılamaz, sarı güvensiz, mavi hafif kusurlu ya da yeşil güvenli etiketi yapıştırılarak belirtiliyor. Denetimlerini 2018 yılında da aralıksız sürdüren ekipler, 3 ayda 156 asansörün kontrolünü gerçekleştirdi.

PARA CEZASI VAR!

Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında 156 asansörden 19’una kırmızı etiket, 1’ine sarı, 71’ine yeşil, 65’ine de mavi etiket yapıştırıldı. Verilen süre içerisinde onarılmayan asansörlerle ilgili olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nce para cezası uygulanıyor.

ÖNCELİK CAN GÜVENLİĞİ

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Vatandaşların can güvenliğinin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek, “Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda asansörlerin durumu noktasında denetimlerimizi sıkı tutuyoruz. Hemşehrilerimizin can güvenliği her işin önünde gelir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817