ASENALAR KENDİ YERLERİNE KAVUŞTU

Yarımca Atalar Mahallesi’nde açılan İlçe Kadın Kolları Merkezi ile saha çalışması yapan kadınlar daha rahat ortamda çalışıp, toplantı yapma şansına kavuştular.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Zaglı tarafından hazırlanan merkezin açılışına, MYK Üyesi Hilal Elmas, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, Körfez Belediye Meclis Üyesi adayı bayanlar ve çok sayıda kadın kolları yöneticisi ile üyeler katıldı. Merkezin açılış kurdelasını Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu bayanlarla birlikte kestiler.

Açılış sonrasında konuklara bayanların evlerinde hazırladıkları yiyecekler ikram edildi. Bugüne kadar İlçe Teşkilat binasında ve üst katta kiralanan dairede görev yapan kadın kolları ilk kez bağımsız bir çalışma merkezine kavuşmuş oldu. Açılışta yapılan konuşmalarda, bu seçimlerde kadınların öneminin büyük olduğu ve bu nedenle de yapılacak çalışmaların planlanıp, uygulanması için bu merkezin düşünülerek, hayata geçirildiği söylendi.

Açılış sırasında en çok ilgiyi görenler arasında Etiyopya asıllı Semansn Dubola Ceran geldi. Yeni üye olan ve kadın kolları yönetiminde görev verilen Ceran ile resim çektiren bayanlar daha sonra da hoş sohbete daldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817