ASFALT SEFERBERLİĞİ ARALIKSIZ  SÜRÜYOR

Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ise hayatın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar gece yürütülüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler trafiğin yoğun olduğu caddelerde ise çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak ağır tonajlı araçların kullandığı Barbaros Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi. Acil müdahale gerektiren alanlarda düzenleme yapıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gündüz saatlerinde caddedeki trafik yoğunluğu nedeniyle çalışmayı gece saatlerinde gerçekleştirdi. Bu sayede trafikte yaşanacak olumsuzlukların önüne geçildi. Yetkililer, Körfez’in dört bir yanında asfaltlama çalışmasının devam ettiğini 7 ayrı ekibin her gün farklı bölgelerde vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışma yürüttüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817