banner2779
banner2752
banner2750

Aşıklar, Diyar Diyar Gezdirdi


 

Körfez’de Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda düzenlenen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Şair Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Ozan Cahit Yaşar, Âşık Zafer Kazancı, Âşık Tahsin Kuştaşoğlu, sunucu Şair Osman Nuri Koçak, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı.


BAŞKAN SÖĞÜT, “EN GÜZEL YANSIMASI”

Âşıklar Gecesi programında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Anadolu gönül ikliminin en güzel yansımalarını bizlere aktaran çok değerli Halk Ozanlarımız, bizi diyar diyar Anadolu’nun bir ucundan bir ucuna götürdü. Düzenlediğimiz bu etkinlikler, geçmişimizle günümüzü birbirine bağlıyor. Nesilden nesile bu kültürümüzün yaşatılması için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ozanlarımızın ağızlarına, yüreklerine sağlık” dedi.


OZANLAR’DAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getiren ozanlar, “Türkiye’de, Erzurum’dan sonra bir ilki Körfez’de hayata geçirerek geleneksel hale getiren, ozanlarla halkı buluşturan Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751