Asım Amcaya 100. Yaş Sürprizi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Yaşlı Hizmetleri” kapsamında Kocaeli ilindeki asırlık çınarlara ziyaretler düzenliyor. Bu ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde 100 yaşına giren Asım Kibaroğlu’na sürpriz doğum günü ziyareti yapıldı.

100. YAŞ SÜRPRİZİ

Değirmendere Yalı Mahallesinde yaşayan Emekli Öğretmen Asım Kibaroğlu’na sürpriz doğum günü gerçekleştiren Yaşlı Hizmetleri ekibi, Asım amcanın mutluluğuna ortak oldu. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Arslan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse’nin de katıldığı programda Asım amcayla birlikte doğum günü pastası kesildi. Asım amcaya doğum günü için Teraryum hediye edildi.

SÜPRİZDEN ÇOK MMEMNUN OLDU

Sürprizden dolayı mutluluğunu ifade eden Asım Kibaroğlu; “Bizleri unutmayıp hatırladığınız için çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız bizleri onurlandırdı. Bu güzel sürpriz ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

74 YILLIK EVLİLİK

Kocaeli’nin asırlık çınarları olan Meliha Kibaroğlu (98) ve Asım Kibaroğlu (100) Kocaeli’nin en uzun evli kalan çifti. 74 yıl önce dünya evine giren emekli öğretmen çiftin mutluluğu da göz doldurdu. Birbirinden değerli anılarını paylaşan çift, Yaşlı Hizmetleri ekibine altın değerinde öğütler verdi.

 

YAŞLI HİZMETLERİ NEDİR?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı Hizmetleri ilimizdeki 60 yaş üstü bireylere Geniş Ailem, Asırlık Çınarlara Ziyaret ve sosyal, kültürel projeler gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817