banner2779
banner2752
banner2750

Asırlık Çiftlere Başkan Söğüt'ten Anlamlı Sürpriz



MEYVE SEPETİ HEDİYE EDİLDİ
Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’14 Şubat Sevgililer Günü’ programı kapsamında; Körfez’de ikamet eden 50 yılı aşkın bir süredir evli olan asırlık çiftler evlerinde ziyaret edilerek,  sevgililer günü sebebiyle hazırlanan meyve sepetleri ikram edildi.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI PAYLAŞTILAR
Mutlu süren uzun evliliğin sırrının karşılıklı saygı ve sevgiden geçtiğini belirten asırlık çiftler gençlere evlilikte her iki tarafın da anlayışlı olması gerektiği nasihatinde bulundular. Sevginin en büyük sırrının karşılıklı saygı olduğunu söyleyen çiftler,  sevgi sabırdır, emektir, berekettir.  Herkes birbirine karşı saygı ve sevgi dolu olduğu zaman, o yuva mutlu bir yuva olabilir. 50 yıllık mutlu evliliğimizi buna borçluyuz” ifadelerinde bulundular.
Asırlık çınarlar, anlamlı hediyeler için Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751