banner2779
banner2752
banner2750

Asırlık Çınarların Altında Ağaçlar Heykele Dönüşüyor

Bu yıl sanatçılar tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek heykeller yapıyorlar.

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda halk ile heykel sanatını buluşturan, Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında hayat geçen 26.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu tüm hızıyla sürüyor. Rusya’dan 1, İran’dan 1, İspanya’dan 1, Türkiye’den ise 3 heykeltraşın katıldığı sempozyum, 2 Ağustos’ta yapılacak törenle tamamlanacak ve eserler sonrasında sergilenerek halkın beğenisine sunulacak.

DEĞİRMENDERELİLER YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Sanatçılar asırlık çınarların altında çalışmalarını sürdürürken, yavaş yavaş eserler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Değirmendereliler de çalışmaları yakından takip ederken, ağaçların yontulmasıyla çeşitli figürlerin büyük bir ustalıkta oluşturulmasını da şaşkınlıkla izliyor. Bu yıl sanatçılar tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek heykeller yapıyorlar. 26.Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu 2 Ağustos Cuma günü yapılacak olan ödül töreni ile son bulacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751