banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Aşk engel tanımadı


 

Körfez Tütünçiftlik’te oturan ve ikisi de sporcu olan görme engelli iki genç, birbirlerini önce sosyal paylaşım sitesinde tanıdılar, daha sonra görmeden sevdi ve evlenmeye karar verdiler. Ailelerin kabul etmeyeceğinden korkan iki genç, kaçarak mutlu yuvalarını kurma yolunda ilk adımlarını attılar.

Körfez’de oturan ve Ankara Yenimahalle Belediyesi Atletizm Takımı’nda yer alan Buse Aras (26) ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Judo takımında yer alan Lokman Artan (29), sosyal paylaşım sitesinde birbirleriyle tanıştılar. Klevye başında başlayan tanışma daha sonra buluşmaya dönüştü ve iki genç sporcu, görme engellerine rağmen aşık oldular.

İki genç bu aşklarını evlilikle taçlandırmak istediklerinde Buse Aras, ailesinin buna karşı olacağını söyledi. Engel tanımayan aşıklar, Buse’nin Ankara’da arkadaşlarının yanına ziyarete gittiği tarihi belirlediler ve Lokman 4 arkadaşını da yanına alarak sevdiği kızı kaçırdı.

Kaçışlarından bir gün sonra durumdan haberdar olan aileler, daha fazla gençlere engel olmak istemediler ve gençlerin evliliklerine onay verdiler. Körfez İlçe Tütünçiftlik Karakolu’nda hızlı şekilde işlemleri tamamlanan ve ailenin şikayetini geri çekmesiyle ifadeleri alınan gençler, Kurban Bayramı’ndan sonra düğün yapmak üzere tarih belirleyerek hazırlıklara başladılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826