ASKERE GÜLE OYNAYA GİDİYORLAR

Engelli gençler, vatan görevine başlamadan önce asker eğlencesi düzenlediler. Okul bahçesinde düzenlenen asker eğlencesine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit Askerlik Şube Başkanı personel albay Hüseyin Tuncer,  Nuh Çimento İş Okulu Müdürü Mustafa Kızmaz, öğrenciler ile aileleri katıldı.

 

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

 

Okulda ilk kez düzenlenen asker eğlencesinde engelli gençler doyasıya eğlendiler. Asker adaylarının mutluluğuna ortak olan Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, gençlerle hep birlikte halay çekti. En büyük asker bizim asker, şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganlarının atıldığı etkinlikte ailelerin duygu dolu anlar  yaşadıkları görüldü. Sembolik olarak 1 günlük vatan görevine gidecek olan gençlere İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın gönderdiği çeşitli hediyeler de verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817