AŞKIN KAHVECİ MİLLİ SPORCU  FABRİKASI

           Dünya Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan  Afrika kupası 29-Eylül- 2 Ekim-2017 tarihleri arasında Afrika’da yapıldı.Söz konusu müsabakaya İlimizin  Uzakdoğu spor kulüplerinden, Körfez Uzakdoğu  Spor kulübü sporcusu Canan UZUN  Full Contact dalında  65 kg. Kick Boks  Milli takımında yer aldı  İlimizi ve İlçemizi Afrika’da en iyi  temsil ederek Afrika  ikincilik kupasını kazanarak ilçemize dönmüştür.

             Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü, 2017 Yılının Türkiye ve  Avrupa şampiyonu ,Aşkın KAHVECİ Bir açıklama yaparak  "Canan UZUN örnek bir sporcu kulübümün

Sporcuları arasında en yaşlı ve azimli, Beni örnek alarak antrenmanlara aralıksız gelmeye çalışan 2 çocuk annesi bir kızımızdır, vasıfları saymakla bitmez. Aynı zamanda Tüpraş Fabrikasında Hemşire olarak görev yapıyor. Kick Boks’da  çiçeği Burnunda yeni  Antrenörlüğünü kazandı. Hemşireliği dışında ayrıca Fabrikalarda İlk yardım dersleri veriyor kısaca Canan UZUN Becerikli, Azimli, her şeyden önce iyi bir anne. Ne yazık ki Uzakdoğu  sporlarına biraz geç başladı, ve bu başarıyı elde etti. İnanıyorum Dünya ve Avrupa şampiyonu olacak kapasitede bir sporcu. Kendisini canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

                                        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817