Aspir Projesinde Bir Adım Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Kasım ayı olağan meclis toplantısında katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. İlk olarak açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başlayan Meclis gündeminde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gelen tek madde yer alıyordu. Derince Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesindeki Aspir Yağı Üretim Tesisi ile ilgili olarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile işbirliği protokolü için Başkan Aygün’e yetki verilmesi hususu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının ise 7 Aralık Salı günü yapılacağı belirtildi.

BAŞKAN 1-2: Aspir Yağı Üretim Tesisi ile ilgili olarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile işbirliği protokolü için Başkan Aygün’e yetki verildi.

MECLİS 1-2-3-4: Derince Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısında tek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817