ATALAR MAHALLESİ'NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin sokak kontrollerinde tespit ettiklerini sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Ekipler son olarak gelen talepler doğrultusunda Atalar Mahallesi’nde tretuvar tamiratı, asfalt yama çalışması ile parke ve bordürlerin bakım ve yenileme işlemlerini gerçekleştirdi.

ANINDA DEĞERLENDİRİLİYOR

Körfez Belediyesi yetkilileri, çalışmaların ilçe genelinde çok sayıda ekip tarafından eş zamanlı olarak devam ettiğini belirterek, gelen talep ve öneriler doğrultusunda da acil müdahale ekiplerinin anında yönlendirildiğini açıkladı. Ekipler Atalar Mahallesi dışında; Hacı Osman Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Güney Mahallesi’nde eş zamanlı olarak çalışma yürüttü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817