ATALAR MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR
 Halkın Talepleri Karşılık Buldu

Yaptığı parklarla ilçeye nefes aldıran Körfez Belediyesi bir parkın daha yapımında sona yaklaştı. Yeşil alan yatırımlarını 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da devam ettirecek Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi Emek Sokakta halkın talepleri doğrultusunda modern bir park inşa ediyor. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı parkın içerisinde yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun alanı bulunuyor. Ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çim ekimine geçilecek parkta mahalle sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Mahalle sakinleri memnun

Çocuklarını parka getiren aileler Körfez Belediyesi çalışanlarına yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Körfez’de böyle bir parkın yapılmasından son derece memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri; “Yakın zamanda parkın bütün işi bitmiş ve tam manasıyla hizmet vermeye başlamış olacak. Yeni dönemde de böyle güzel hizmetlerinizin devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Çocukların, gençlerin ve ailelerin de vakit geçirebilecekleri parkta 2 adet kamelya da bulunuyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817