ATALAR MAHALLESİ’NE YENİ MUHTARLIK BİNASI

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki muhtarlıkların daha modern bir binada hizmet vermesini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda da Atalar Mahallesi’ne yeni bir muhtarlık binası kazandırılması için ihale gerçekleştirildi. Destek Hizmetleri Müdürü Ersin Çöpoğlu’nun komisyon başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma katıldı.

6 FİRMA TEKLİF VERDİ

Muhammen bedelin 187 bin 999 lira olarak açıklandığı ihalede; Tasarım İnşaat 190 bin 771 lira, ERT Mimarlık 176 bin 738 lira, Karageyik Mühendislik 179 bin 643 TL, TURSEM İnşaat 166 bin 744 TL, Ünaliş İnşaat 156 bin 539 TL, Semih Yurt İnşaat 198 bin 500 TL teklif verdi.

KISA SÜREDE BİTECEK

6 firmanın teklif verdiği ihalenin sonucu yasal süreç ve incelemeler sonrasında EKAP üzerinden firmalara duyurulacak. Atalar Mahallesi’nde ihalenin tamamlanması sonrası kısa sürede çalışmalar başlanacak ve bina tamamlanarak muhtarlık binası olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817